Ochrana osobních údajů

Udělujete tímto souhlas spolku Československá SinoBiologická společnost, z.s., IČ: 00202321, se sídlem Revoluční 1202/20, Nové Město (Praha 1), 110 00 Praha 1, Česká republika, aby ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zpracovávat vaše osobní údaje.

1. Ochrana osobních údajů

  • Při vyplnění přihlášky k řádnému členství na webovém rozhraní www.tcm.cz (dále jen „webové rozhraní“)  nám poskytujete některé vaše osobní údaje. Dále při užívání webového rozhraní dochází k získávání, uchovávání a zpracovávání dalších údajů, k nimž máme přístup. Zadáním osobních údajů a užíváním webového rozhraní souhlasíte se zpracováváním a shromažďováním svých osobních údajů v dále uvedeném rozsahu a k dále uvedeným účelům, a to až do doby vyjádření nesouhlasu s takovým zpracováním.
  • Ochrana osobních údajů je pro nás velice důležitá. Při nakládání s osobními údaji proto postupujeme v souladu s právním řádem České republiky, zejména se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZOOÚ").

1.1. Co jsou osobní a další údaje?

  1. Osobní údaje jsou ty údaje, které nám dobrovolně poskytujete v rámci vyplnění přihlášky k řádnému členství. Osobními údaji se rozumí veškeré informace, které identifikují nebo mohou identifikovat konkrétní osobu. Osobními údaji jsou zejména, avšak nikoliv výlučně, jméno a příjmení, fotografie, datum narození, e-mailová adresa a adresa bydliště či telefonní číslo.
  2. Další údaje, které získáváme automaticky v souvislosti s využíváním webového rozhraní, jsou IP adresa, typ prohlížeče, zařízení a operačního systému, doba a počet přístupů na webové rozhraní, informace získané pomocí souborů cookies a další obdobné informace. Upozorňujeme, že tyto další údaje můžeme získávat i bez registrace a bez ohledu na to, zda na webovém rozhraní nakupujete nebo ne.

1.2. Jak využíváme osobní a další údaje?

  1. Osobní údaje budou zpracovány za účelem zařazení do databáze zájemců o členství a řádných členů Československé SinoBiologické společnosti z.s.
  2. Údaje dále využíváme pro komunikaci a pro uživatelskou podporu. Údaje mohou být použity pro zlepšování našich služeb, a to včetně využívání analýzy chování uživatelů webového rozhraní.
  3. Údaje mohou být využity k obchodním a marketingovým účelům, tj. k vedení databáze uživatelů webového rozhraní a k nabízení zboží a služeb, a to po dobu neurčitou. Označením souhlasu ve formuláři souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení všemi elektronickými prostředky.
  4. Souhlas se zasíláním obchodních sdělení a elektronické pošty za účelem přímého marketingu můžete kdykoliv odvolat formou e-mailu na naši kontaktní e-mailovou adresu.

1.3. Jak spravujeme a zpracováváme vaše osobní údaje?

  1. Jsme správcem osobních údajů ve smyslu ZOOÚ a jsme vedeni v registru u Úřadu pro ochranu osobních údajů pod registračním číslem 0202321.
  2. Zpracováním vašich osobních a dalších údajů můžeme pověřit třetí osobu jakožto zpracovatele.
  3. Osobní i další získávané údaje jsou plně zabezpečeny proti zneužití.
  4. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu neurčitou. Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

1.4. Jaká jsou vaše práva v souvislosti s osobními údaji?

  1. Máte právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na informace o jejich zpracování (informace o účelu zpracování, informace o zdrojích těchto údajů a informace o příjemci). Tyto informace vám budou bez zbytečného odkladu poskytnuty na požádání. Dále máte právo na opravu osobních údajů a další zákonná práva k těmto údajům.
  2. Na základě vaší písemné žádosti odstraníme vaše osobní údaje z databáze.
  3. Pokud se domníváte, že my nebo zpracovatel osobních údajů provádíme zpracování vašich osobních údajů, které je v rozporu se zákonem, můžete:
    1. požádat nás nebo zpracovatele o vysvětlení;
    2. požádat, abychom my nebo zpracovatel odstranili takto vzniklý stav. Zejména se může jednat o blokování, provedení opravy, doplnění nebo likvidaci osobních údajů.
  4. Při ochraně vašich osobních údajů vám vyjdeme maximálně vstříc. Pokud ovšem s vyřízením nebudete spokojeni, máte právo obrátit se na příslušné orgány, zejména na Úřad pro ochranu osobních údajů. Tímto ustanovením není dotčeno vaše oprávnění obrátit se se svým podnětem na Úřad pro ochranu osobních údajů přímo.
  5. Za poskytnutí informací o zpracování osobních údajů můžeme požadovat přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace.
  6. Dozor nad ochranou osobních údajů provádí Úřad pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz).
Můžeme pracovat s vašimi cookies?

Cookies jsou tu od toho, abychom všichni na internetu viděli to, co nás zajímá, abychom mohli naplno využívat weby, jak jsme zvyklí, anebo se potkali v širokých vodách internetu. Jste s tím v souladu? Pak se nebojte cookies povolit.

Jak používáme cookies

Nastavení

Nutné (jsou povinné) cookies soubory jsou nezbytné pro správné fungování webových stránek. Můžeme data (=soubory cookies) na vašem zařízení (=do úložiště vašeho prohlížeče), aby bylo možné identifikovat vaši relaci a dosáhnout základní funkčnosti platformy, zážitku z prohlížení a zabezpečení. O jejich používání vás informujeme.

Zaškrtněte a my můžeme Doplňkové funkce, které zlepšují váš zážitek z prohlížení, ukládají některé vaše preference bez uživatelského účtu nebo bez přihlášení, použítí skriptů a/nebo zdrojů třetích stran, widgety atd. U těchto cookies vyžadujeme váš souhlas.

Použití analytických nástrojů nám umožňuje lépe porozumět potřebám našich návštěvníků a tomu, jak naši stránku používají. Můžeme použít nástroje první nebo třetí strany ke sledování nebo zaznamenávání vašeho procházení našich webových stránek, k analýze nástrojů nebo komponent, se kterými jste interagovali nebo je používali, k zaznamenávání konverzních událostí a podobně. U těchto cookies vyžadujeme váš souhlas.

Můžeme používat soubory cookie a nástroje třetích stran k vylepšení nabídky produktů a/nebo služeb naší nebo našich partnerů, její relevance pro vás na základě produktů nebo stránek, které jste navštívili na tomto webu nebo na jiných webových stránkách. U těchto cookies vyžadujeme váš souhlas.

Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení