Články o tradiční čínské medicíně

Vývar pro vegetariány, základem jsou fazole, obiloviny, mořské řasy a miso

Vývar pro vegetariány, základem jsou fazole, obiloviny, mořské řasy a miso Tomu, kdo nejí maso, dává příroda možnosti v podobě kombinace zeleniny, luštěnin, obilovin a mořských řas, aby sobě mohl dopřát výživný vývar. My dnes z tohoto vývaru připravíme miso polévku s pórkem, bílou ředkví a tofu.

Čtěte více...

Polévka z kostí – základ zimní dietetiky

Polévka z kostí – základ zimní dietetiky Jakmile nastane zima, je potřeba tělo zahřívat. Polévky z vývaru z kostí jsou nejlepším zdrojem tepla a živin, které můžeme svému tělu v zimních měsících dopřát. Čínská dietetika se nebojí živočišných bílkovin a tuků, protože ví, že ve stravě mají svém místo. Hlavně v zimě.

Čtěte více...

Používáme cookies

Souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech?

Jak používáme cookies

Nastavení
Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení