Bod GB 34 na problémy kolenního kloubu

Bod GB 34 na problémy kolenního kloubu

Novinka! Pro studenty Workshop

Naučíte se stimulovat bod yangligquan při problémech šlach, svalů a vazů v oblasti kolenního kloubu.

700 Kč s DPH

Je místo?: Ano, přihlaste se

Lektor: Miloslava Volfová

Informace k workshopu

Téma workshopu:

Na workshopu se blíže teoreticky a prakticky seznámíte s bodem GB 34 yanglingquan. Jang-ling-čchüan je důležitý bod pro uvolnění šlach, svalů a cirkulaci čchi a krve nejen v dolních končetinách.

Co se na workshopu naučíte:

  1. 1 Získáte praktické zkušenosti při řešení šlacho-svalových problémů v oblasti kolen.
  2. 2 Vyzkoušíte si základní techniky akupunktury, baňkování, moxování bodu GB 34.
  3. 3 Ukážeme si možné kombinace akupunkturních bodů pro uvolnění bolesti kolen.

Kdo může na seminář přijít:

Kdokoliv, koho téma zajímá. Workshopy jsou navržené tak, aby každý odešel obohacen.

Cena workshopu

Cena při platbě do 
19. 10. 2021 700 Kč

Místo na semináři máte zajištěné až po úhradě platby. Splatnost objednávky je 3 dny.

Termíny:

středa 20. října 2021 14:00–18:00

Místo konání:

Výukové prostory, Dělnická 54, Praha 7

Kdo vás provede workshopem

Míla Volfová

Míla Volfová

fyzioterapeutka, terapeutka tradiční čínské medicíny, absolventka 1. školy tradiční medicíny – TČM®, obor Akupunktura (2012), lektorka akupunktury.

 Těšíme se na vás ve středu 20. října 2021 od 14 hodin v Dělnické 54.

Začátek : 14:00
Datum konání: středu 20. října 2021
Místo konání: Výukové prostory, Dělnická 54, Praha 7
Lektor: Míla Volfová
Obor: Akupunktura
Kdo může na seminář přijít: Absolvent, Student, 1. ročníky (Základy TČM), Praktik TČM, Student 2. ročníku AKU, Student 3. ročníku AKU, Student 4. ročníku AKU, Student 1. ročníku FYTO, Student 2. ročníku FYTO, Student 3. ročníku FYTO

Zeptejte se nás

* (Hvězdičkou označená místa musíte vyplnit)

Co by vás mohlo ještě zajímat

Tento web je chráněn reCAPTCHA a Google. Platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky.

Přihlášení

Naše webové stránky používají cookies. Přečtěte si, jak tyto soubory používáme .